You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Ogame Balkan. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, May 14th 2007, 9:54pm

Temperatura procesora

Jel zna neko kolika je normalna tempreatura procesora?

Quoted


don't click^

0SIRIS

Beginner

Posts: 26

Location: u centru paznje :)

Occupation: kradem bogu dane.

  • Send private message

2

Monday, May 14th 2007, 10:29pm


ovisi koji procesor imas...

za AMDa ti je normalno da ti se malo vise grije.

ja imam core2duo i meni je temp stalno na 30-33 stupnja.

pa...normalno je sve do 45,

bar su meni tak rekli...


3

Monday, May 14th 2007, 10:57pm

Hmmm...ja imam Celeron 2.4 i temp. mi je oko 60 stalno... ?(

Quoted


don't click^

TomZy

Sage

Posts: 3,489

Location: In world where humans act as prey

Occupation: student

  • Send private message

4

Tuesday, May 15th 2007, 7:42am

hladi to :)
stavljaj blok leda odma na to :D

zezam se, uzmi novo hlađenje ili malo proventiliraj kućište
'I know much but care little.'
'Where in the Nine Hells did you ever find the notion that I would fight fair?'
Drizzt Do'Urden


http://oberynmartell.mybrute.com

As I kissed her goodbye, I said, 'All beauty must die'
And lent down and planted a rose between her teeth

Logaros

Jedan

  • "Logaros" has been banned

Posts: 2,684

Location: Soba

Occupation: Svašta

  • Send private message

5

Tuesday, May 15th 2007, 7:55am

Mah, sve dok je ispod 65 je dobro :D

Meni je pentium D stalno negdje na 52 - 55 s orginalnim ventilatorom. I radi sve

S time da mi je AMD athlon XP pregorio jer je radio vecinom na 63 - 68 :] :]

6

Tuesday, May 15th 2007, 11:51am

Skuzio sam ja u cemu je problem.



Jucer dok sam cistio comp od prasine, restavio sam bio i cooler od procesora. Ali izmedju procesora i hladnjaka je bila neka "integralna pasta" [ja mislim da se tako zove] - ona sluzi da se bolje provodi hladnoca sa coolera na procesor. A ja nju svu obrisao...jesam n00b...a


Sad moram naci negdje novu pastu za stavit.

Quoted


don't click^

Posts: 188

Location: Svugdje pomalo

Occupation: Aroma maser

  • Send private message

7

Tuesday, May 15th 2007, 12:26pm

sad radi na 30-45 °C, prije 50-79 °C

P4, 3 GHz, nema paste, al radi ko bebca

Queen Amira

..:::crazy in l0ve:::..

Posts: 428

Location: Mostar/Gradiska/Uni3[Famiglia]

  • Send private message

8

Tuesday, May 15th 2007, 2:52pm

pasta nije nesto posebno skupa, imam iskustva sa keramickom pastom, jako je dobra

samo je nemoj puno staviti

prosjecna cijena je negdje 2-10 KM (8-35 kn) po 2- 2,5 grama svaki IT shop je ima (barem bi trebali imati :rolleyes: )


Capisima Famiglia


Real power can`t be given. It must be taken.


:mladenci:

This post has been edited 1 times, last edit by "Queen Amira" (May 15th 2007, 2:53pm)


Posts: 6

Location: Od kuda nam dolazite?

  • Send private message

9

Tuesday, May 15th 2007, 4:34pm

meni je uvjek ispod 40 frend mi ima nekog pentiuma hvali se kako mu je procesor izdržljiv radi na 80

:D

stopalo9

Intermediate

Posts: 288

Location: Local Disk (C:)

  • Send private message

10

Tuesday, May 15th 2007, 8:36pm

preporucam
ARCTIC Ceramique ili
ARCTIC SILVER 5
ova druga je 35kn a prva oko 25 u svakom slucaju odlicne paste :D

Logaros

Jedan

  • "Logaros" has been banned

Posts: 2,684

Location: Soba

Occupation: Svašta

  • Send private message

11

Tuesday, May 15th 2007, 11:08pm

Znam da su neki probali sa pastom za zube... citao sam ali se ne sjecam di...

Kazu da je sve funkcioniralo kao i s ovom... ako ne nadjes pravu pastu, mozes probat ;)

@Frozen: Jel to radi speedstep-a takva razlika ili? 8o 8o

12

Tuesday, May 15th 2007, 11:59pm

Nabavio sam pastu...posudo mi frend iz servisa.

Ali kad sam vracao hladnjak zaboravio ga ukljuciti u plocu...ja pogledam temperatura 70-80-90...sta je ovo koji kurac? I tek onda se sjetio da nisam ukljucio cooler...lol

Quoted


don't click^

This post has been edited 1 times, last edit by "scream06" (May 16th 2007, 12:00am)


snake

Professional

  • "snake" has been banned

Posts: 1,609

Location: Rijeka, Hrvatska

Occupation: student

  • Send private message

13

Wednesday, May 16th 2007, 12:04am

AMD, vec 4 godine radi mi na 70-78 stupnjeva...

radi i dan danas ko beba...

limiter mi je na 80..ak oprede se ugasi...
ali to se dogodi u jako sparnim ljetnim danima...(rijetko)

This post has been edited 1 times, last edit by "snake" (May 16th 2007, 12:04am)


Posts: 188

Location: Svugdje pomalo

Occupation: Aroma maser

  • Send private message

14

Wednesday, May 16th 2007, 12:08am

Quoted

Autor posta je Logaros
Frozen: Jel to radi speedstep-a takva razlika ili? 8o 8o


novi cooler
malo smiješno, al čudo se zove JET4, od cooler mastera

Posts: 65

Occupation: Freestyler

  • Send private message

15

Wednesday, May 16th 2007, 12:16am

Moj je na 32, ima TT hladjenje, pa zna se... 8)

btw. AMD Athlon 64

  • "7kallithea7" has been banned

Posts: 132

Location: i da se opet rodin, isti put bi izabra..

Occupation: kradem bogu dane,a nisam siguran ni jel me i to zanima :)

  • Send private message

16

Wednesday, May 16th 2007, 1:57am

di se to moze pogledat ako nemam na vratima od kucista digitalno ispisano ? :D

Posts: 188

Location: Svugdje pomalo

Occupation: Aroma maser

  • Send private message

17

Wednesday, May 16th 2007, 2:16am

kupiš digitalni termometar i zakačiš na matičnu ili pogledaj u biosu :P
a ima i neki program koji prati to sve, hmm

Buljo

Beginner

Posts: 14

Location: ogame @spectator

  • Send private message

18

Wednesday, May 16th 2007, 10:28am

Quoted

Autor posta je The Frozen
a ima i neki program koji prati to sve, hmm

Everest.

Baš me zanima koliko će vama sa tim temperaturama dugo živjet procevi, AMDovi rade na 70 omg, To mogu samo Duroni, Athloni XP (Thorougbred A i B jezgre i Bartoni), svi od 754 i 939 nema šanse da rade na toliko, naravno pitanje je dali matična uopće točno očitava, metoda prst je najbolja)
Još jedan prog za mjerenje najtočnije temperature, Core temp

Ili procevi bez paste...

Neki sa čišćenjem kompa naprave više štete nego koristi.

Što se pasta tiče one žvake koje dobijete sa BOx coolerom odma maknite i stavite poštenu pastu, preporuka Artic Silver 5 ili Artic Ceramique.

2 7kallithea7
Te temp zaboravi, jer se mjere sondama koje ni približno nemogu izmjerit stvarnu temp

Toliko od mene zasad

19

Wednesday, May 16th 2007, 2:06pm

Moj je ispod 30,kao...dual athlon...iako nije ni bitno,vazno da ne pregori ^^

DJ Tiesto

Banned until 19-09-2009

Posts: 16

Location: Šibenik olitiga najlipši grad na svitu;retired @ogame.sk

Occupation: Djubar

  • Send private message

20

Wednesday, May 16th 2007, 3:28pm

Quoted

Autor posta je Aral
Moj je ispod 30,kao...dual athlon...iako nije ni bitno,vazno da ne pregori ^^
prigori li ti na toj temp. mora da je iz kineza ccccc :lol:
e btw ima li stete ako komp cistin kompresoron ???? :rolleyes: :]
drazen4ripper
1.pre-noob si da bi sam skuzio zasto je bilo toliko spija
2.mislis da meni na ovoj poziciji deut predstavlja ikakvu stavku u kalkulaciji?
3.takvih kao ti sam, eno, okacio 50ak na hof
4.laku noc

decko dobija novi acc i sad je sila!

This post has been edited 1 times, last edit by "DJ Tiesto" (May 16th 2007, 3:29pm)